Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Aktivering/deaktivering af webbaseret administration ved hjælp af betjeningspanelet

Aktivering/deaktivering af webbaseret administration ved hjælp af betjeningspanelet

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Webbaseret adm.].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk for at vælge den ønskede indstilling.
    image
    Hvis du aktiverer denne funktion, skal du huske at angive forbindelsesmetoden for at bruge webbaseret administration.