Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Scan til SharePoint > Overfør scannede data til en SharePoint-server

Overfør scannede data til en SharePoint-server

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på [Scan]>[til SharePoint].
  3. Når de serverprofiler, du har konfigureret ved hjælp af Webbaseret administration, vises, skal du vælge den ønskede profil. Hvis profilen ikke er fuldstændig (for eksempel hvis login-kontonavn og adgangskode mangler, eller hvis kvalitet eller filtype ikke er angivet), bliver du bedt om at indtaste de manglende oplysninger.
    image
    Hvis du på displayet bliver bedt om at indtaste en PIN-kode til computeren, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode på displayet og trykke på [OK]
  4. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne. Hvis du bruger maskinens scannerglasplade, skal du vælge vejledningen på touchscreen'en for at udføre scanningsjobbet.