Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Lagring af scannede data som en vedhæftet fil til en e-mail

Lagring af scannede data som en vedhæftet fil til en e-mail

Send de scannede data fra maskinen til dit e-mailprogram som en vedhæftet fil.
image
  • Brug knappen Scan på maskinen til at foretage midlertidige ændringer af scanningsindstillingerne. Brug Brother iPrint&Scan til at foretage permanente ændringer.
  • Hvis du vil bruge denne funktion med din maskines Scannings-knap, skal du sørge for at vælge et af disse programmer i Brother iPrint&Scan:

• Windows: Microsoft Outlook
    • Mac: Apple Mail
    Ved andre programmer og webmailtjenester skal du bruge funktionen scan til billede eller scan til fil for at scanne et dokument og derefter vedhæfte den scannede fil til en e-mailmeddelelse.

1. Ilæg dokumentet.
  2. Tryk på [Scan]>[til PC]>[til e-mail].
  3. Hvis maskinen er tilsluttet via netværket, skal du vælge navnet på den computer, du vil sende data til.
    image

Hvis du på displayet bliver bedt om at indtaste en PIN-kode til computeren, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode på displayet og trykke på [OK].

4. (MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910) Indstillingerne ændres ved at trykke på [Valg] og derefter vælge de scanningsindstillinger, du vil ændre.(DCP-L5510DW/MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN) Indstillingerne ændres ved at trykke på image[Valg], og derefter vælge de scanningsindstillinger, du vil ændre. Hvis du bruger standardindstillingerne, skal du springe dette trin over.
    • [2-sidet scanning] (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)
    • [Inds.]
    • [Farveindstilling]
    • [Opløsning]
    • [Filtype]
    • [Dokumentstørrels]
    • [Lysstyrke]
    • [Kontrast]

(kun tilgængelig for valgene [Farve] og [Grå])

• [Auto ret op]
    • [Skip tom side]
    • [Niveau for spring tom s. over]
    • [Fjern baggrundsfarve]

(kun tilgængelig for valgene [Farve] og [Grå])

• [Margenindst] (kun tilgængelig for visse modeller)
    • [S/H TIFF-komprimering]
    image
    • Hvis du vil ændre scanningsindstillingerne, skal der være tilsluttet en computer med softwaren Brother iPrint&Scan installeret til maskinen.

• Hvis din maskine viser knappen [OK], skal du trykke på [OK].

• Hvis du vil gemme indstillingerne som en genvej, skal du trykke på [Gem som genvej].

5. Tryk på [Start].
    Maskinen begynder at scanne. Hvis du bruger maskinens scannerglasplade, skal du vælge vejledningen på touchscreen'en for at udføre scanningsjobbet.