Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med éttryks-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterede modeller:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
BEMÆRK

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Hvis det trådløse accesspoint/routeren understøtter WPS (PBC: Push Button Configuration), kan du bruge WPS fra maskinens kontrolpanelmenu til at konfigurere dine trådløse netværksindstillinger.

1. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[WPS/Tryk knap].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Aktiver WLAN?], når [Ja] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Du kan annullere ved at trykke på [Nej].
  3. Når touchskærmen viser [Start WPS på dit trådløse adgangspunkt/router, og tryk på [OK].], skal du trykke på knappen WPS på det trådløse accesspoint eller routeren. Tryk derefter på [OK] på maskinen. Maskinen registrerer automatisk det trådløse accesspoint/routeren og forsøger at oprette forbindelse til dit trådløse netværk.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet]. Tryk på [OK], og tryk derefter på image.

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere og software, der er nødvendige/nødvendig for at bruge maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.