Tilslutning til en ekstern TAD

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
  1. Indstil den eksterne TAD til det minimalt tilladte antal ringninger. Kontakt din telefonudbyder for at få flere oplysninger. (Maskinens indstilling for forsinket opkald anvendes ikke.)
  2. Optag en udgående meddelelse i din eksterne telefonsvarer.
  3. Indstil TAD'en til at besvare opkald.
  4. Indstil modtagefunktionen på maskinen til [Ekstratlf/Tad].