Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Indstille telefonlinjetypen

Indstille telefonlinjetypen

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Hvis du tilslutter maskinen til en linje, der har PBX eller ISDN, for at sende faxer, skal du vælge en telefonlinjetype, der svarer til linjens egenskaber.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Grundindst.]>[Linie Indstil.].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Normal], [PBX] eller [ISDN].
  3. Hvis du valgte [PBX], skal du gøre følgende:
    1. Tryk på [Til] eller [Altid].
      image
      • Hvis du vælger [Til], ringer maskinen kun til et præfiksnummer før faxnummeret, når du har trykket på [R].
      • Hvis du vælger [Altid], ringer maskinen altid til et præfiksnummer før faxnummeret.
    2. Tryk på [Tast præfiks].
    3. Indtast præfiksnummeret på displayet, og tryk derefter på [OK].
      image
      • Brug tallene 0 til 9, #, * og !. Du kan ikke bruge ! sammen med andre tal eller tegn.
  4. Tryk på image.