Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Videresendelse af indgående faxmeddelelser til en netværksdestination

Videresendelse af indgående faxmeddelelser til en netværksdestination

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Konfigurer en profil til videresendelse af indgående faxmeddelelser til en mappe på en FTP-, SFTP-, CIFS- eller SharePoint-server.

• Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af følgende webbrowsere:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome til Windows
    • Safari, Firefox, og Google Chrome til Mac
    • Google Chrome til Android
    • Safari og Google Chrome til iOS
  • Sørg for, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Administrator>Network Profile (Netværksprofil).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg indstillingen FTP, SFTP, Network (Netværk) eller SharePoint, og klik derefter på Submit (Send).
  6. Konfigurer profilen for din server ved hjælp af en af følgende tabeller:
    image

Anvend følgende karakter: ?, /, \, ", :, <, >, | og * kan forårsage fejl ved afsendelse.

FTP

Indstilling

Beskrivelse

Profile Name (Profilnavn)

Indtast et navn på denne serverprofil (op til 15 alfanumeriske tegn). Navnet vises på maskinens display.

Host Address (Værtsadresse)

Indtast værtsadressen (f.eks.: ftp.eksempel.com; op til 64 tegn) eller IP-adressen (f.eks.: 192.23.56.189).

Port Number (Portnummer)

Ændr indstillingen Port Number (Portnummer), der anvendes til at tilslutte FTP-serveren. Standardindstillingen er port 21. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at ændre denne indstilling.

Username (Brugernavn)

Indtast et brugernavn (op til 32 tegn) på en bruger, der har rettigheder til at skrive data til FTP-serveren.

Password (Adgangskode)

Indtast adgangskoden (op til 32 tegn), der er knyttet til det brugernavn, du indtastede i feltet Username (Brugernavn). Indtast adgangskoden igen i feltet Retype Password (Gentag adgangskode).

SSL/TLS

Foretag indstillingen SSL/TLS for at videresende sikkert vha. SSL/TLS-kommunikation. Skift om nødvendigt indstillingen CA Certificate (Nøglecentercertifikat).

Store Directory (Gem bibliotek)

Indtast stien (op til 255 tegn) til mappen på den FTP-server, du vil videresende dine indgående faxmeddelelser til. Indtast ikke en skråstreg i begyndelsen af stien (korrekt eksempel: brother/abc).

Passive Mode (Passiv tilstand)

Slå indstillingen Passive Mode (Passiv tilstand) til eller fra afhængigt af din FTP-server og netværksfirewallens konfiguration. Standardindstillingen er aktiveret. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at ændre denne indstilling.

SFTP

Indstilling

Beskrivelse

Profile Name (Profilnavn)

Indtast et navn på denne serverprofil (op til 15 alfanumeriske tegn). Navnet vises på maskinens display.

Host Address (Værtsadresse)

Indtast værtsadressen (f.eks.: ftp.eksempel.com; op til 64 tegn) eller IP-adressen (f.eks.: 192.23.56.189).

Username (Brugernavn)

Indtast et brugernavn (op til 32 tegn) på en bruger, der har rettigheder til at skrive data til SFTP-serveren.

Auth. Method (Godkendelsesmetode)

Vælg Password (Adgangskode) eller Public Key (Offentlig nøgle).

Password (Adgangskode)

Når du vælger Password (Adgangskode) for indstillingen Auth. Method (Godkendelsesmetode), skal du indtaste den adgangskode (op til 32 tegn), der hører til det brugernavn, du indtastede i feltet Username (Brugernavn). Indtast adgangskoden igen i feltet Retype Password (Gentag adgangskode).

Client Key Pair (Klientnøglepar)

Når du vælger Public Key (Offentlig nøgle) for indstillingen Auth. Method (Godkendelsesmetode), skal du vælge godkendelsestypen.

Server Public Key (Servers offentlige nøgle)

Vælg godkendelsestypen.

Store Directory (Gem bibliotek)

Indtast stien (op til 255 tegn) til mappen på den SFTP-server, du vil videresende dine indgående faxmeddelelser til. Indtast ikke en skråstreg i begyndelsen af stien (korrekt eksempel: brother/abc).

Port Number (Portnummer)

Ændr indstillingen Port Number (Portnummer), der anvendes til at tilslutte SFTP-serveren. Standardindstillingen er port 22. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt at ændre denne indstilling.

Network (Netværk)

Indstilling Beskrivelse
    Profile Name (Profilnavn)

Indtast et navn på denne serverprofil (op til 15 alfanumeriske tegn). Navnet vises på maskinens display.

Network Folder Path (Sti til netværksmappe)

Indtast stien til mappen på den CIFS-server, du vil videresende dine indgående faxmeddelelser til.

Auth. Method (Godkendelsesmetode)

Vælg Auto, Kerberos eller NTLMv2 for at indstille din godkendelsesmetode.

Username (Brugernavn)

Skriv et brugernavn (op til 96 tegn), der har rettigheder til at skrive data til den mappe, der er angivet i feltet Network Folder Path (Sti til netværksmappe). Hvis brugernavnet er en del af et domæne, skal du skrive brugernavnet på en af følgende måder:

user@domain

domain\user

Password (Adgangskode)

Indtast adgangskoden (op til 32 tegn), der er knyttet til det brugernavn, du indtastede i feltet Username (Brugernavn). Indtast adgangskoden igen i feltet Retype Password (Gentag adgangskode).

Kerberos Server Address (Kerberos-serveradresse)

Når du vælger Kerberos for indstillingen Auth. Method (Godkendelsesmetode), skal du indtaste Kerberos-serveradressen (f.eks.: kerberos.example.com; op til 64 tegn).

image
    Du skal konfigurere SNTP (netværkstidsserver), eller du skal indstille dato, klokkeslæt og tidszone korrekt på kontrolpanelet. Tiden skal svare til den tid, der bruges af Kerberos-serveren og CIFS-serveren.

SharePoint

Indstilling

Beskrivelse

Profile Name (Profilnavn)

Indtast et navn på denne serverprofil (op til 15 alfanumeriske tegn). Navnet vises på maskinens display.

SharePoint Site Address (Adresse på SharePoint-websted)

Kopier og indsæt den fulde destinationsadresse, som vises i adresselinjen i din browser (for eksempel: http://SharePointSiteAddress/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx) eller IP-adressen (for eksempel: http://192.168.0.1/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx).

SSL/TLS

Hvis adressen i feltet SharePoint Site Address (Adresse på SharePoint-websted) starter med "https://", kan du kontrollere servercertifikatet ved at markere afkrydsningsfeltet Verify Server Certificate (Verificer servercertifikat).

Auth. Method (Godkendelsesmetode)

Vælg Auto, NTLMv2, Kerberos eller Basic (Grundlæggende) for at indstille din godkendelsesmetode. Hvis du vælger Auto, registreres godkendelsesmetoden automatisk.

Username (Brugernavn)

Indtast brugernavnet (op til 96 tegn) på en bruger, der har rettigheder til at skrive data til den mappe, der er angivet i feltet SharePoint Site Address (Adresse på SharePoint-websted). Hvis brugernavnet er en del af et domæne, skal du indtaste brugernavnet på en af følgende måder:

• user@domain
    • domain\user

Password (Adgangskode)

Indtast adgangskoden (op til 32 tegn), der er knyttet til det brugernavn, du indtastede i feltet Username (Brugernavn). Indtast adgangskoden igen i feltet Retype Password (Gentag adgangskode).

Kerberos Server Address (Kerberos-serveradresse)

Når du vælger Kerberos for indstillingen Auth. Method (Godkendelsesmetode), skal du indtaste Kerberos-serveradressen (f.eks.: kerberos.example.com; op til 64 tegn).

7. Klik på Submit (Send).
  8. Gå til navigationen, og klik på Fax>Remote Fax Options (Faxfjernfunktioner) for at indstille funktionen Faxvideresendelse.
  9. Vælg Forward to Network (Videresend til netværk) fra den rullelisten Fwd/Store/Cloud/Network (Videresend/Gem/Cloud/Netværk).
  10. Vælg den filtype, du vil bruge.
  11. Vælg On (Til) for Backup print (Backup-udskrivning) for at udskrive en sikkerhedskopi af indgående faxmeddelelser.
  12. Vælg den profil, du vil bruge, i rullemenuen Network Profile (Netværksprofil).
  13. Indtast en trecifret fjernadgangskode i feltet Remote Access Code (Fjernadgangskode), hvis det er nødvendigt.
    image
    • Du kan bruge tallene fra 0 til 9, * eller # i fjernadgangskoden.
    • Fjernadgangskoden skal være anderledes end fjernadgangskoderne til faxfunktionerne.
  14. Klik på Submit (Send).