Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Scanning og overførsel af dokumenter med Brother Web Connect

Scanning og overførsel af dokumenter med Brother Web Connect

Overfør dine scannede billeder og dokumenter direkte til en webtjeneste uden brug af en computer.

Overførte dokumenter gemmes i et album, der hedder From_BrotherDevice.

Oplysninger om begrænsninger, f.eks. størrelsen på eller antallet af dokumenter, der kan overføres, findes på webstedet for den pågældende tjeneste.

Hvis du, pga. den aktiverede funktion Secure Function Lock (sikker funktionslås) (tilgængelig for visse modeller), er begrænset bruger af Web Connect, kan du ikke overføre de scannede data.

1. Indlæs dit dokument.
  2. Svirp for at få vist indstillingen [Web].
  3. Tryk på [Web].
    image
    • Du kan også trykke på [Scan]>[til web].
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse oplysningerne og trykke på [OK]. Hvis du vil vise disse oplysninger igen, skal du trykke på [Ja].
    • Af og til vil der blive vist opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  4. Vælg tjenesten, der er vært for den konto, du vil overføre.
  5. Vælg navnet på din konto.
  6. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte denne handling.