Hjem > Scan > Scanning med knappen Scan på maskinen > Scanning til et netværk (Windows) > Konfiguration af en Scan til netværk-profil

Konfiguration af en Scan til netværk-profil

Indstil en scan til netværk-profil for at scanne og overføre de scannede data direkte til en mappe på en CIFS-server.
  • Vi anbefaler, at du bruger den seneste version af følgende webbrowsere:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome til Windows
    • Safari, Firefox, og Google Chrome til Mac
    • Google Chrome til Android
    • Safari og Google Chrome til iOS
  • Sørg for, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).

F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive en adgangskode i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd".
  4. Gå til navigationsmenuen, og klik derefter på Scan>Scan to FTP / SFTP / Network / SharePoint (Scan til FTP/SFTP/Netværk/SharePoint).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  5. Vælg Network (Netværk), og klik derefter på Submit (Send).
    image
    Vælg On (Til) for indstillingen Send to My Folder (Send til Min mappe), hvis du vil sende dataene til den angivne mappe på CIFS-serveren.
  6. Klik på menuen Scan to FTP / SFTP / Network / SharePoint Profile (Profil for Scan til FTP/SFTP/Netværk/SharePoint).
  7. Vælg den profil, du vil konfigurere eller ændre.
    image

Anvend følgende karakter: ?, /, \, ", :, <, >, | og * kan forårsage fejl ved afsendelse.

Indstilling

Beskrivelse

Profile Name (Profilnavn)

Indtast et navn på denne serverprofil (op til 15 alfanumeriske tegn). Navnet vises på maskinens display.

Network Folder Path (Sti til netværksmappe)

Skriv stien til den mappe på CIFS-serveren, du vil sende dine scannede data til.

File Name (Filnavn)

Vælg et filnavnpræfiks fra de forindstillede navne eller fra de brugerdefinerede navne. Filnavnet, der bruges til det scannede dokument, bliver det filnavnpræfiks du valgte, efterfulgt af de sidste seks cifre i flatbed-/ADF-scannerens tæller og filtypenavnet (f.eks. "Estimat_098765.pdf").

Quality (Kvalitet)

Vælg en kvalitetsindstilling. Hvis du vælger indstillingen User Select (Brugervalg), vil maskinen bede brugerne om at vælge en indstilling, hver gang de bruger scanningsprofilen.

File Type (Filtype)

Vælg den filtype, du vil bruge til det scannede dokument. Hvis du vælger indstillingen User Select (Brugervalg), vil maskinen bede brugerne om at vælge en indstilling, hver gang de bruger scanningsprofilen.

Document Size (Dokumentstørrelse)

Vælg dokumentstørrelse i listen. Dette er nødvendigt for at sikre, at den scannede fil har den korrekte størrelse.

Hvis du vælger indstillingen User Select (Brugervalg), vil maskinen bede brugerne om at vælge en indstilling, hver gang de bruger scanningsprofilen.

File Size (Filstørrelse)

Vælg din filstørrelse i listen.

Hvis du vælger indstillingen User Select (Brugervalg), vil maskinen bede brugerne om at vælge en indstilling, hver gang de bruger scanningsprofilen.

Auto Deskew (Aotomatisk rettelse af skævhed)

Vælg Auto for at indstille maskinen til automatisk at korrigere skæv dokumentplacering, når siderne scannes.

Skip Blank Page (Spring blank side over)

Vælg indstillingen On (Til) for at fjerne tomme sider i dokumentet fra scanningsresultaterne.

Skip Blank Page Sensitivity (Følsomhed for overspringning af tom side)

Vælg følsomhedsniveauet for registrering af blanke sider i de scannede data. Jo højere følsomhed, desto lettere er det for maskinen at registrere blanke sider.

2-sided Scan (2-sidet scanning) (MFC-L5710DN/MFC-L5710DW/MFC-L5715DN/MFC-L6710DW/MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Vælg indstillingen Long Edge (Lang kant) eller Short Edge (Kort kant) for at scanne begge sider af dokumentet afhængig af originallayoutet.

Remove Background Color (Fjern baggrundsfarve)

Lav ændring af mængden af baggrunds farve, der er fjernet.

Margin Settings (Margenindstillinger) (kun tilgængelig for visse modeller)

Juster dokumenternes margener.

Document Separation (Scheiding van documenten)

Opdel et scannet billede.

Når flere dokumenter er levet scannet, kan du opdele og gemme dokumenterne separat ved hjælp af denne funktion.

B&W TIFF Compression (S/H TIFF-komprimering)

Vælg TIFF-komprimeringsindstillingen for et sort/hvidt dokument.

Brightness (Lysstyrke)

Vælg lysstyrkeniveauet.

Contrast (Kontrast)

Vælg kontrastniveauet.

Use PIN for Authentication (Bruger-PIN-kode for godkendelse )

Hvis du vil beskytte denne profil med en PIN-kode, skal du vælge On (Til) og skrive en firecifret PIN-kode i feltet PIN Code (PIN-kode).

Auth. Method (Godkendelsesmetode)

Vælg Auto, Kerberos eller NTLMv2 for at indstille din godkendelsesmetode.

Username (Brugernavn)

Indtast et brugernavn (op til 96 tegn) på en bruger, der har rettigheder til at skrive data til den mappe, der er angivet i feltet Network Folder Path (Sti til netværksmappe). Hvis brugernavnet er en del af et domæne, skal du indtaste brugernavnet på en af følgende måder:

• user@domain
    • domain\user

Password (Adgangskode)

Indtast adgangskoden (op til 32 tegn), der er knyttet til det brugernavn, du indtastede i feltet Username (Brugernavn). Indtast adgangskoden igen i feltet Retype Password (Gentag adgangskode).

Kerberos Server Address (Kerberos-serveradresse)

Hvis du vil angive Kerberos-serverens adresse manuelt, skal du indtaste Kerberos-serverens adresse (f.eks. kerberos.example.com; op til 64 tegn).

8. Klik på Submit (Send).
  9. Du skal konfigurere SNTP-protokollen (netværkets tidsserver) eller indstille dato, klokkeslæt og tidszone korrekt i kontrolpanelet for alle godkendelsesmetoder. Maskinens tid skal svare til den tid, der bruges af Kerberos-serveren og CIFS-serveren.