Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Indstilling af faxmodtagelsesstemplet

Indstilling af faxmodtagelsesstemplet

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Du kan indstille maskinen til at udskrive datoen og klokkeslættet øverst i midten af hver modtaget faxside.
  • Sørg for, at du har indstillet den nuværende dato og klokkeslæt på maskinen.
  • Datoen og klokkeslættet for modtagelsen vises når der bruges Internet-FAX.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Fax modt. stempel].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].