Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke rundsendes

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk, når SSID'et ikke rundsendes

Relaterede modeller:DCP‑L5510DW / MFC‑L5710DW / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
BEMÆRK

(MFC-L6910DN/MFC-L6915DN/MFC-EX910)

Den trådløse netværksforbindelse kun anvendes, når det trådløse modul er installeret som ekstraudstyr.

Før du konfigurerer din maskine, anbefaler vi, at du noterer indstillingerne for dit trådløse netværk. Du får brug for disse oplysninger, før du fortsætter med konfigurationen.

1. Kontroller de aktuelle indstillinger for det trådløse netværk, og skriv dem ned.
    Netværksnavn (SSID)

Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle
    Åbent system INGEN -
    WEP
    Delt nøgle WEP
    WPA/WPA2-PSK AES
    TKIP
    WPA3-SAE AES

F.eks.:

Netværksnavn (SSID)
    HELLO
    Authentication Method (Godkendelsesmetode) Krypteringstilstand Netværksnøgle
    WPA2-PSK AES 12345678
    image
    Hvis routeren bruger WEP-kryptering, skal du indtaste den første WEP-nøgle. Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  2. Tryk på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[WLAN(WiFi)]>[Find WiFi-netværk].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  3. Tryk på [Aktiver WLAN?], når [Ja] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Du kan annullere ved at trykke på [Nej].
  4. Maskinen søger efter dit netværk og viser en liste over tilgængelige SSID'er. Svirp op eller ned, eller tryk på image eller image for at få vist [<Ny SSID>]. Tryk på [<Ny SSID>], og tryk derefter på [OK].
  5. Indtast SSID-navnet, og tryk på [OK].
  6. Vælg godkendelsesmetoden.
  7. Gør et af følgende:
    • Hvis du har valgt indstillingen [Åbent system] option, skal du trykke på krypteringsmetoden [Ingen] eller [WEP].

Hvis du har valgt indstillingen [WEP] som krypteringstype, skal du vælge og indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].

• Hvis du har valgt indstillingen [Delt nøgle], skal du indtaste WEP-nøglen og trykke på [OK].
    • Hvis du har valgt indstillingen [WPA/WPA2-PSK/WPA3-SAE] option, skal du trykke på krypteringsmetoden [TKIP+AES] eller [AES].

Indtast WPA-nøglen, og tryk på [OK].

• Hvis du har valgt indstillingen [WPA3-SAE], skal du trykke på krypteringsmetoden [AES].

Indtast WPA-nøglen, og tryk på [OK].

image
    • Brother-maskinen understøtter kun brugen af den første WEP-nøgle.
  8. Maskinen forsøger at oprette forbindelse til den trådløse enhed, du har valgt.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet]. Tryk på [OK], og tryk derefter på image.

Du har nu gennemført konfigurationen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere de drivere eller det program, der er nødvendige/nødvendigt for at betjene maskinen, skal du gå til siden Downloads for din model på support.brother.com/downloads.