Hjem > Fejlfinding > Nulstilling af maskinen

Nulstilling af maskinen

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Grundindst.]>[Nulstil].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på den ønskede nulstillingsfunktion.
    image
    • Netværksindstillingerne, sikkerhedsindstillingerne og adressekartoteksdataene nulstilles ikke af [Maskin-nulstilling].
    • Hvis du kasserer maskinen, anbefaler vi, at du udfører en [Fabriksinst.] for at slette de personlige data i maskinen.
  3. [Maskinen vil genstarte efter nulstilling. Tryk på [OK] i 2 sekunder for at bekræfte.] vises. Tryk på [OK] i to sekunder for at bekræfte.
    image
    Du kan også nulstille netværksindstillingerne ved at trykke på image[Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Netværk]>[Netværksnulst.].
    Maskinen genstarter.