Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Eksterne telefoner og ekstratelefoner > Betjening fra eksterne telefoner og lokaltelefoner

Betjening fra eksterne telefoner og lokaltelefoner

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910

Hvis du besvarer et faxopkald på en ekstratelefon eller en ekstern telefon, kan du få din maskine til at besvare opkaldet ved at bruge fjernaktiveringskoden. Når du trykker fjernaktiveringskoden *51, begynder maskinen at modtage faxmeddelelsen.

Hvis maskinen besvarer et taleopkald og udsender pseudo-/dobbeltringninger, for at du skal tage over, kan du besvare opkaldet på en ekstratelefon ved at trykke fjerndeaktiveringskode #51.

Hvis du besvarer et opkald, og der ikke er nogen på linjen:

Du modtager en manuel fax.

Tryk på *51, og vent på hyletonen eller på, at displayet viser [Modtager], og læg derefter på.

image

Du kan også bruge faxregistreringsfunktionen med henblik på at få maskinen til automatisk at modtage opkaldet.