Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Indstil F/T-ringetid (hurtig dobbeltringning)

Indstil F/T-ringetid (hurtig dobbeltringning)

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
Når du indstiller modtagelsestilstanden til fax/tlf. modtager maskinen automatisk opkaldet, hvis det er et faxopkald. Men hvis det er et taleopkald, vil maskinen ringe med F/T-ringningen (hurtig dobbeltringning) lige så længe, som du har angivet for F/T-ringetiden. Når du hører F/T-ringningen, betyder det, at der er et taleopkald på linjen.
  • Funktionen F/T ringetid fungerer, når du indstiller Fax/Tlf. som modtagetilstand.

De ekstra og eksterne telefoner ringer ikke, fordi F/T-ringning udføres på maskinen. Du kan dog stadigvæk besvare opkaldet på en hvilken som helst telefon.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Fax]>[Modtageindst.]>[F/T ringetid].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk, i hvor lang tid længe du ønsker, at maskinen skal gøre dig opmærksom på, at du har et taleopkald.
  3. Tryk på image.
    image
    Selv om den, der kalder op, lægger på under pseudo-/dobbeltringningen, fortsætter maskinen med at ringe i det angivne tidsrum.