Hjem > Papirhåndtering > Papirindstillinger > Ændring af indstillingen Kontroller papir

Ændring af indstillingen Kontroller papir

Når indstillingen Kontroller papir er aktiveret, og du trækker papirbakken ud af maskinen eller lægger papir i MP-bakken, vises en meddelelse på displayet, hvor du bliver spurgt, om du vil skifte papirstørrelse og papirtype.

Standardindstillingen er Til.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.]>[Tjek papir].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].