Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Markant ringetone > Registrere det markante ringetonemønster

Registrere det markante ringetonemønster

Relaterede modeller:MFC‑L5710DN / MFC‑L5710DW / MFC‑L5715DN / MFC‑L6710DW / MFC‑L6910DN / MFC‑L6915DN / MFC‑EX910
image
Denne funktion er tilgængelig i Danmark.

Denne funktion er en engangsprocedure, hvor du indstiller Nummerbestemt ringning samt Ringemønster 1 eller Ringemønster 2 på din maskine. Maskinen vil besvare det specielle nummerbestemte ringesignal og påbegynde faxmodtagelse.

Du skal kun slå Nummerbestemt Ringning til, hvis du abonnerer på Nummerbestemt Ringning hos et teleselskab (Nummerbestemt Ringning findes kun på det analoge telefonnet, det kan ikke benyttes i forbindelse med ISDN).

Når Markant ringetone er aktiveret, viser displayet [N/R] som modtagetilstanden.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Alle indstillinger]>[Fax]>[Diverse]>[Særskilt].
    image
    Hvis din maskine viser menuen [Alle indstillinger] på startskærmen, skal du springe over menuen [Indstillinger].
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis du ikke har registreret Markant ringetone, skal du trykke på [Særskilt], og så trykke på [Til].
    • Hvis du allerede har registreret den markante ringetone og ønsker at ændre mønsteret, skal du gå til indstillingen for ringemønster.
  3. Tryk på [Ringemønster].
  4. Tryk på det gemte ringemønster, du ønsker, og tryk derefter på [OK].
    Hvert mønster høres, når du trykker på de to knapper.
  5. Tryk på image.
    Markant ringetone er nu indstillet til [Til].
    image
    Du kan deaktivere Nummerbestemt ringning, hvis du ikke ønsker at modtage faxmeddelelser på Nummerbestemt ringning-nummeret. Maskinen forbliver i [Manuel], så du skal indstille Modtagetilstanden igen.