Hem > Kopiering > Kopiera ett dokument

Kopiera ett dokument

1. Se till så att du fyllt på rätt pappersformat i pappersfacket.
  2. Lägg i dokumentet.
  3. Tryck på image [Kopiera].
    På pekskärmen visas:
    image
  4. Ändra vid behov kopieringsinställningarna.
    image

När du fyller på annat papper än vanligt papper i A4-storlek måste du ändra inställningarna [Pappersstorlek] och [Papperstyp] genom att trycka på image[Alternativ].

Alternativ
    Beskrivning
    image (Antal kopior)

Ange önskat antal kopior på något av följande sätt:

• Tryck på - eller + på pekskärmen.
    • Tryck på image för att ta fram tangentbordet på pekskärmen och skriv sedan in antalet kopior med hjälp av pekskärmens tangentbord. Tryck på OK.
    • Ange önskat antal kopior med sifferknapparna.
    image (Alternativ)

Tryck på image [Alternativ] för att ändra kopieringsinställningarna för endast nästa kopia.

När du är klar med dina ändringar av inställningarna, så trycker du på OK.

ID
    Om du vill göra en kopia av ID-kortet med [2 på 1 ID vertikalt]-layouten markerar du kryssrutan [ID].

Aktuella inställningsindikationer

Tryck på det område som indikeras på skärmen för att ändra kopieringsinställningarna för endast nästa kopia.

• image Dokumentstrlk
    • image Först./Förm.
    • image Välj fack (MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)
    • image Pappersstorlek (MFC-J6540DW)
    image(Förgranska)

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Förhandsgranska det kopierade resultatet på LCD:n innan maskinen börjar skriva ut.
    image
    • När du är klar med dina val av nya alternativ kan du spara dem genom att trycka på [Spara som genväg].
    • (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Om du vill förhandsgranska det kopierade resultatet innan maskinen börjar skriva ut trycker du på image och sedan på[Förhandsg. mono] eller [Förhandsg. färg]. Maskinen skannar dokumentet och visar endast den första sidan (en sida) av det kopierade resultatet på LCD:n. Om det kopierade resultatet är i ordning trycker du på [Start] för att skriva ut det och slutföra behandlingen.
  5. Tryck på [Monostart] eller [Färgstart].
image
Avbryt kopieringen genom att trycka på image.