Hem > Rutinunderhåll > Kontrollera Brother-maskinen > Övervaka maskinens status med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Övervaka maskinens status med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Med Brother iPrint&Scan kan du övervaka Brother-maskinens status.
  1. Starta Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Starta image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om Brother-maskinen inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellnamnet i listan. Klicka på OK.
    image
    Statusikoner
    Ikon Beskrivning
    image
    En grön ikon anger normalt beredskapsläge.
    image
    En gul ikon anger en varning.
    image
    En röd ikon visar att ett fel har inträffat.
    image
    En grå ikon visar att maskinen är i offline-läge.
    Felikoner
    Ikon Beskrivning
    image
    Bläcknivån är låg.
    image
    Bläckpatronen behöver bytas ut.
    image
    Det är ett problem med bläckpatronen.
    image
    • Skärmbilden kan variera beroende på versionen av programmet.
    • Den återstående mängden bläck är ungefärlig och kan skilja sig från den faktiska mängden återstående bläck.
    • Du kan även kontrollera den återstående mängden bläck med hjälp av Webbaserad hantering.