Hjem > Sikkerhet > Bruk Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Skanne ved hjelp av Secure Function Lock 3.0

Skanne ved hjelp av Secure Function Lock 3.0

Angi begrensninger for skanning (for administratorer)

Med Secure Function Lock 3.0 kan administrator begrense hvilke brukere som har lov til å skanne. Når skannefunksjonen er deaktivert i innstillingen for fellesbrukere, kan skanning bare utføres av brukere der det er merket av for Skann.

Bruke skannefunksjonen (for begrensede brukere)

• Skanne med maskinens kontrollpanel:

Begrensede brukere må angi passordet på maskinens kontrollpanel for å få tilgang til skannemodus.

• Skanne fra en datamaskin:

Begrensede brukere må angi passordet på maskinens kontrollpanel før de kan skanne fra datamaskinen. Hvis passordet ikke angis på maskinens kontrollpanel, vises det en feilmelding på brukerens datamaskin.

image
Hvis maskinen støtter godkjenning av IC-kort, kan begrensede brukere også få tilgang til skannemodus ved å berøre NFC-symbolet på maskinens kontrollpanel med sitt registrerte IC-kort.