Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Lagre skannede data på et USB Flash-minne

Lagre skannede data på et USB Flash-minne

Skann dokumenter og lagre dem direkte på et USB Flash-minne uten å bruke datamaskinen.
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Sett en USB Flash-stasjon i USB-sporet.
    image
  3. Trykk på image eller image for å vise [Skann til media]-alternativet og trykk deretter på det.
  4. Trykk på imagefor å endre innstillingene[Alternativer], og gå deretter til neste trinn.
    image
    • For å stille inn dine egne standardinnstillinger, etter at du har endret innstillingene, trykk på [Angi ny std.]-alternativet og trykk deretter på [Ja].
    • Trykk på alternativet [Fabrikkinnstilling] og trykk deretter på [Ja] for å gjenopprette fabrikkinnstillingene.
  5. Velg skanneinnstillingene du vil endre, og trykk deretter på [OK].
    Alternativ
    Beskrivelse
    Tosidig skanning

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Velg 2-sidig skannemodus.

Fargeinnstilling

Velg fargeformatet for dokumentet.

Oppløsning

Velg skanneoppløsningen for dokumentet ditt.

Filtype

Velg filformat for dokumentet.

Dokumentstr.

Velg dokumentstørrelsen.

Lyshet

Velg lysstyrkenivået.

Kontrast

Velg kontrastnivået.

Filnavn

Gi filen nytt navn.

Stil på filnavn

Velg rekkefølgen for visning av dato, tellernummer og andre elementer i filnavn.

Autobeskjæring

Skann flere dokumenter fra skannerglasset til et USB Flash-minne. Maskinen skanner hvert dokument og oppretter separate filer eller en fil med flere sider.

Aut. forsk.oppr.

Korriger dokumenter som ble forskjøvet under skanningen.

Hopp over tom side

Når På er valgt, vil tomme sider bli hoppet over.

Hopp over tom side-føls.

Velg følsomhetsnivå for registrering av tomme sider i skannede data. Jo høyere følsomhet, jo enklere er det for maskinen å registrere tomme sider.

Fjern bakgrunnsfarge

Endre mengden bakgrunnsfarge som fjernes.

Marginnst.

Juster margene til dokumentet.

image
    • Trykk på [Lagre som en snarvei] for å lagre innstillingene som en snarvei. Du blir spurt om du vil gjøre dette til en snarvei. Følg instruksene på LCD-skjermen.
  6. Trykk på [Start].
  7. Hvis du bruker skannerglassplaten, gjør du klar neste side og trykker på [Fortsett]. Hvis det ikke er flere sider som skal skannes, trykker du på [Avslutt]. Etter at du er ferdig med å skanne, må du sørge for at du velger [Avslutt] før du fjerner USB Flash-minnet fra maskinen.
    VIKTIG
    LCD-skjermen viser en melding mens data leses. Du må IKKE koble strømledningen eller USB Flash-minnet fra maskinen mens dataene leses av. Du kan miste dataene dine eller skade USB Flash-minnet.