Rapporter

Følgende rapporter er tilgjengelige:

Sendingsverifisering
I Sendingsverifisering skrives det ut en sendingsverifiseringsrapport for den siste sendingen.
Adressebok
I Adressebokrapporten skrives det ut en alfabetisk liste med navnene og numrene som er lagret i adressebokminnet.
Faksjournalen
I faksaktivitetsrapporten skrives det ut en liste med informasjon om de 200 siste innkommende og utgående faksene. (TX betyr sende, og RX betyr motta.)
Brukerinnstillinger
Brukerinnstillingsrapporten skriver ut en liste med de gjeldende innstillingene.
Nettverkskonfigurasjon (nettverksmodeller)
Nettverkskonfigurasjonsrapporten skriver ut en liste med de gjeldende nettverksinnstillingene.
WLAN-rapport (trådløse modeller)
WLAN-rapporten skriver ut diagnostikken for trådløs LAN-tilkobling.
Anroper-ID-historikk

Rapporten med Anroper-ID-historikk skriver ut en liste med informasjon om tilgjengelige Anroper-IDer for de 30 siste mottatte faksene og telefonanropene.

(Ikke tilgjengelig i Finland)