Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Ekstern telefonsvarer (telefonsvarerenhet) > Spill inn en utgående melding (OGM) på den eksterne telefonsvareren

Spill inn en utgående melding (OGM) på den eksterne telefonsvareren

1. Meldingen bør starte med fem sekunders stillhet. Da får maskinen tid til å lytte etter fakstoner.
    image

Vi anbefaler å begynne den utgående beskjeden med fem sekunders stillhet fordi at maskinen ikke kan høre fakstoner over kraftige stemmer. Du kan utelate denne pausen, men hvis maskinen har problemer med å motta fakser, bør du spille inn den utgående beskjeden igjen med pause.

2. Ikke snakk i mer enn 20 sekunder.
  3. Avslutt den 20 sekunder lange beskjeden med å oppgi en ekstern aktiveringskode for anropere som sender manuelle fakser. For eksempel: "Etter pipelyden, legg igjen en melding eller trykk på *51 og Start for å sende en faks".