Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Endre skanneinnstillinger med Brother iPrint&Scan

Endre skanneinnstillinger med Brother iPrint&Scan

Med Brother iPrint&Scan kan du endre innstillingene for maskinens Skann-knapp.
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menylinjen Finder klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.

Brother iPrint&Scan-skjermbildet vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, klikker du på Velg din maskin-knappen og deretter velger du modellnavnet fra listen. Klikk på OK.
  3. Klikk på Maskinens skanneinnstillinger-knappen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å endre skanneinnstillingene, slik som dokumentets størrelse, farge og oppløsning.