Hjem > Sikkerhet > Før du bruker nettverkssikkerhetsfunksjoner

Før du bruker nettverkssikkerhetsfunksjoner

Maskinen bruker noen av markedets nyeste protokoller for nettverkssikkerhet og kryptering. Disse nettverksfunksjonene kan integreres i den generelle sikkerhetsplanen for nettverket ditt, slik at du kan beskytte dataene dine og forhindre uautorisert tilgang til maskinen.
image
Vi anbefaler at du deaktiverer FTP- og TFTP-protokollene. Tilgang til maskinen ved hjelp av disse protokollene er ikke sikker. Men vær oppmerksom på at hvis du deaktiverer FTP, så deaktiveres også funksjonen Skann til FTP.