Anroper-ID

Oppringer-ID-funksjonen gjør at du kan bruke tjenesten Oppringer-ID som mange telefonselskaper tilbyr. Denne tjenesten viser telefonnummeret, eller navnet hvis det er tilgjengelig, for den som ringer deg.
image
Funksjonen er ikke tilgjengelig i Finland.
  • Meldingen [ID ukjent] betyr at anropet fant sted utenfor dekningsområdet for Oppringer-ID-tjenesten.
  • Meldingen [Skjult nummer] betyr at anroperen har blokkert overføring av Anroper-ID-informasjon.

Ta kontakt med telefonselskapet for å få ytterligere informasjon.

Når du besvarer et anrop, vil informasjonen for Anroper-ID forsvinne fra LCD-skjermen og lagres i Anroper-ID-minnet.

Se listen eller velg et nummer og send en faks til det, legg det til adresseboken eller slett det fra loggen.

Du kan skrive ut listen med Oppringer-ID-informasjon som maskinen har mottatt.

image
  • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i enkelte land.
  • Oppringer-ID-tjenesten vil variere etter hvilken operatør du benytter. Kontakt det lokale telefonselskapet for å høre om tjenesten er tilgjengelig i ditt område.