Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Særskilt ringesignal > Registrer mønsteret for det særskilte ringesignalet

Registrer mønsteret for det særskilte ringesignalet

image
Denne funksjonen er tilgjengelig i Danmark.
  1. Trykk image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Diverse]>[Karakteristikk].
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ikke har registrert egen ringetone, trykker du [Karakteristikk], og deretter [].
    • Hvis du allerede har registrert en egen ringetone og ønsker å endre tonen, går du til neste trinn.
  3. Trykk på [Ringemønster].
  4. Trykk på den lagrede ringetonen du ønsker å bruke. Trykk på [OK].
  5. Trykk på image.