Tilordne snarvei til et IC-kort med NFC

Beslektede modeller :MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Du kan tilordne én snarvei til IC-kortet ditt. Når du holder IC-kortet inntil maskinens NFC-symbol, vises din personlige snarvei automatisk på pekeskjermen.
image
  • Du kan ikke bruke samme IC-kort til ulike snarveier.
  • Hvis du vil bruke IC-kortet til en annen snarvei, må du først avregistrere kortet og deretter registrere det på nytt med den nye snarveien.
  1. Trykk på image [Snarveier] hvis startskjermen vises.
  2. Trykk på kategorien som inneholder snarveien du vil tilordne til IC-kortet ditt.
  3. Trykk og hold inne snarveien til alternativene vises.
  4. Trykk på image eller image for å vise [Registrer Kort/NFC]-alternativet og trykk deretter på det.
  5. Hold IC-kortet inntil NFC-symbolet.
  6. Trykk på [Register].
    Snarveien tilordnes IC-kortet.