Hjem > Nettverk > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med oppsettveiviseren fra datamaskinen

Konfigurer maskinen for et trådløst nettverk med oppsettveiviseren fra datamaskinen

1. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Last ned installasjonsprogrammet fra modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.

• Mac

1. Last ned installasjonsprogrammet fra modellens Nedlastinger-side på support.brother.com.
      2. Start installasjonsprogrammet, og dobbeltklikk deretter på Start Here Mac-ikonet.

2. Følg instruksene på skjermen.
  3. Velg Trådløs nettverksforbindelse (Wi-Fi), og klikk på Neste.
  4. Følg instruksene på skjermen.

Du har fullført oppsettet av det trådløse nettverket.