Hjem > Faks > PC-FAX > PC-FAX for Windows > Oversikt over PC-FAX (Windows) > Konfigurere PC-Fax-adressebok (Windows) > Importere informasjon til PC-FAX-adresseboken (Windows)

Importere informasjon til PC-FAX-adresseboken (Windows)

Du kan importere ASCII-tekstfiler (*.csv) eller vKort (elektroniske visittkort) til adresseboken din.
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).
    Dialogboksen Adressebok vises.
    image
  3. Klikk på Fil>Importer.
  4. Velg ett av følgende:
    • Tekst
      Dialogboksen Velg elementer vises. Gå til trinn 5.
    • vCard
      Gå til trinn 8.
  5. I Tilgjengelige elementer-feltet, velg dataene som du vil importere, og klikk deretter på Legg til >>-knappen.
    image

Du må velge og legge til felt fra Tilgjengelige elementer-listen i samme rekkefølge de er oppført i importtekstfilen.

6. Hvis du importerer til en ASCII-fil, under Skilletegn-delen velger du Tabulator- eller Komma-alternativet for å skille datafeltene.
  7. Klikk på OK.
  8. Bla gjennom til mappen hvor du vil importere dataene, skriv inn filnavnet og klikk på Åpne.