Skrive ut bilder etter bildenummer

Før du kan skrive ut et enkeltbilde, må du skrive ut fotoindeksarket (miniatyrbilder) for å vite hvilket nummer det har.
  1. Sett en USB Flash-stasjon i USB-sporet.
  2. Trykk på [JPEG-utskrift]>[Indeksutskrift]>[Skriv ut bilder].
  3. Angi bildenumrene du vil skrive ut, ved hjelp av fotoindeksarket. Når du har valgt bildenumre, trykker du på [OK].
    image
    • Angi flere numre på én gang ved bruk av et komma eller en bindestrek. Skriv inn for eksempel 1, 3, 6 for å skrive ut bilde nr. 1, nr. 3 og nr. 6. Skriv ut en serie med bilder ved hjelp av bindestrek. Skriv inn for eksempel 1-5 for å skrive ut bilde nr. 1 til nr. 5.

• Du kan taste inn opptil 12 tegn (inkludert komma og bindestrek) for bildenumrene du vil skrive ut.

4. Angi antall kopier på én av følgende måter:
    • Trykk [-] eller [+] på pekeskjermen.
    • Trykk på image for å vise tastaturet på pekeskjermen, og angi deretter antall kopier ved hjelp av tastaturet på pekeskjermen. Trykk på [OK].
    • Angi antall kopier ved hjelp av talltastaturet.
  5. Vil du endre utskriftsinnstillingene, trykker du på image[Utskr.innst.].
    Når du er ferdig, trykk på [OK].
  6. Trykk på [Start].