Hjem > Faks > Motta en faks > Faksforhåndsvisning > Sette forhåndsvisning av faks til på

Sette forhåndsvisning av faks til på

• Denne funksjonen er kun tilgjengelig for monokrome fakser.
  • Når Faksforhåndsvisning er aktivert, blir ikke en sikkerhetskopi av mottatte fakser skrevet ut for Faksvideresending, PC-Fax-mottak og Videresend til Cloud selv om du setter Utskrift av sikkerhetskopi til På.
  • Selv om utskrevne fakser viser dato og klokkeslett for når faksmottaksstempelet ble aktivert, vil ikke skjermbildet Faksforhåndsvisning vise dato og klokkeslett for mottak.
  1. Trykk på image [Innstill.].
  2. Trykk på image [Forh.visn. av faks].
  3. Trykk på [] (eller [Av]).
    Pekeskjermen viser en melding der det står at mottatte fakser ikke vil bli skrevet ut i fremtiden.
  4. Trykk på [Ja].
  5. Trykk på image.
    image

Hvis det er lagret fakser i minnet når du endrer Faksforhåndsvisning til Av, må du gjøre ett av følgende:

• Hvis du ikke vil skrive ut de lagrede faksene, trykker du på [Fortsett].

Trykk på [Ja] for å bekrefte.

Faksene vil bli slettet.

• Vil du skrive ut alle lagrede fakser, trykker du på [Skriv ut alle fakser før sletting].
    • Hvis du ikke vil slå av Faksforhåndsvisning, trykker du på [Avbryt].