Hjem > Faks > Motta en faks > Redusere størrelsen til en side på en innkommende faks

Redusere størrelsen til en side på en innkommende faks

Når [Auto reduksjon]-funksjonen er [], reduserer Brother-maskinen alle innkommende fakser med for store sider slik at de passer på ditt papir. Maskinen beregner reduksjonsforholdet ved å bruke papirformatet på faksen samt innstillingen for papirstørrelse.
  1. Trykk image [Innstill.]>[Alle innst.]>[Faks]>[Mottak oppsett]>[Auto reduksjon].
  2. Trykk på [] (eller [Av]).
  3. Trykk på image.