Sende I-faks

Du sender I-faks på samme måte som vanlig faks. Kontroller at mottakerens informasjon er lagret i adresseboken for e-post, og legg dokumentet du vil sende via I-faks, i Brother-maskinen.
image
Hvis datamaskinen du vil sende et dokument til ikke kjører Windows, ber du datamaskinens eier om å installere programvare som kan vise TIFF-filer.
  1. Legg i dokumentet.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [Av], trykker du på [Faks].

• Hvis [Forh.visn. av faks] er satt til [], trykker du på [Faks] og deretter på [Sending av fakser].
  3. Trykk på image[Alternativer] for å endre innstillingene for fakssending.
  4. Trykk på image eller image for å bla gjennom faksinnstillingene. Når innstillingen du ønsker vises, kan du trykke på den og velge din nye preferanse. Trykk på [OK] når du er ferdig med å endre innstillingene.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på image, og skriv deretter inn e-postadressen.
    • Trykk på [Adresse bok], velg mottakerens e-postadresse, og trykk deretter på [Bruk].
  6. Trykk på [Start faks].
    Maskinen starter skanningen. Når dokumentet er ferdig skannet, overføres det til mottakeren via SMTP-serveren din. Du kan avbryte sendingen ved å trykke på image under skanning. Når overføringen er ferdig, går maskinen inn i standbymodus.