Opprette en gruppe i PC-FAX-adresseboken (Windows)

Opprett en gruppe slik at du kan gruppesende samme PC-FAX til flere mottakere samtidig.
  1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinmenyen og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt).
  2. Klikk på PC-FAX i den venstre navigasjonslinjen og klikk deretter på Adressebok (Send).
    Dialogboksen Adressebok vises.
    image
  3. Klikk på image.
    Dialogboksen Gruppeinnstillinger for adressebok vises.
  4. Skriv inn navnet på den nye gruppen i Gruppenavn-feltet.
  5. I Tilgjengelige Navn-feltet, velg hvert navn som du vil ha med i gruppen, og klikk deretter på Legg til >>.
    Medlemmer som er lagt til gruppen vises i Gruppemedlemmer-feltet.
  6. Når du er ferdig, klikker du på OK.
    image
    Hver gruppe kan inneholde opptil 50 medlemmer.