Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Sende skannede data til en e-postmottaker

Sende skannede data til en e-postmottaker

Send skannede data direkte frar Brother-maskinen til en e-postmottaker uten å bruke datamaskin.
  • Vil du sende skannede data til en e-postmottaker, må du konfigurere maskinen til å kommunisere med nettverket og e-postserveren, som brukes til å sende og motta e-post.
  • Du kan konfigurere disse elementene fra maskinens kontrollpanel eller nettbaserte styring.
  • For å bruke funksjonen Skann til e-postserver må maskinen kobles til et nettverk og ha tilgang til en SMTP-server. Du trenger følgende SMTP-e-postinnstillinger før du kan fortsette:
    • Serveradresse

• Portnummer

• Brukernavn

• Krypteringstype (SSL eller TLS)

• E-postserversertifikat (hvis brukt)

Hvis du ikke har disse innstillingene, kontakter du e-posttjenesteleverandøren eller nettverksadministratoren.

1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[til e-mailserver].
    image
    (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)
    • Hvis du har registrert e-postadressen med din bruker-ID, vises [til Min e-post]-knappen når du logger på maskinen med Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås), Active Directory-pålitelighetskontroll eller LDAP-pålitelighetskontroll.
    • For å sende skannede data til e-postadressen din, trykk på [til Min e-post]. Når e-postadressen din vises på LCD-skjermen, trykk på [Neste].
    • Klikk på Skann>Skann til e-postserver i venstre navigasjonsmeny for å aktivere denne funksjonen i webbasert administrasjon. I Send til min e-post-feltet velger du .
  3. Gjør ett av følgende for å angi destinasjonsadressen for e-posten:
    • For å angi e-postadressen manuelt, trykk på [Manuell] og angi deretter e-postadressen med bokstavknappene på LCD-skjermen. Trykk på [OK] når du er ferdig.
    • Hvis e-postadressen er lagret i maskinens adressebok, trykk på [Adressebok] og velg deretter e-postadressen.

Trykk på [OK].

4. Bekreft e-postadressen, og trykk deretter på [Neste].
  5. Trykk på imagefor å endre innstillingene[Alternativer], og gå deretter til neste trinn.
    image
    • For å stille inn dine egne standardinnstillinger, etter at du har endret innstillingene, trykk på [Angi ny std.]-alternativet og trykk deretter på [Ja].
    • Trykk på alternativet [Fabrikkinnstilling] og trykk deretter på [Ja] for å gjenopprette fabrikkinnstillingene.
  6. Velg skanneinnstillingene du vil endre, og trykk deretter på [OK].
    Alternativ
    Beskrivelse
    Tosidig skanning

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Velg 2-sidig skannemodus.

Fargeinnstilling

Velg fargeformatet for dokumentet.

Oppløsning

Velg skanneoppløsningen for dokumentet ditt.

Filtype

Velg filformat for dokumentet.

Dokumentstr.

Velg dokumentstørrelsen.

Lyshet

Velg lysstyrkenivået.

Kontrast

Velg kontrastnivået.

Marginnst.

Juster margene til dokumentet.

Forhåndsvis

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Forhåndsvis et skanneresultat på LCD-skjermen før de skannede dataene lagres.

image
    • Trykk på [Lagre som en snarvei] for å lagre innstillingene som en snarvei. Du blir spurt om du vil gjøre dette til en snarvei. Følg instruksene på LCD-skjermen.
    • (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Hvis du vil forhåndsvise de skannede resultatene før de skannede dataene lagres, trykker du på image og deretter på [Forhåndsvis]. Maskinen skanner dokumentet og viser de skannede resultatene på LCD-skjermen. Hvis de skannede resultatene er greie, trykker du på [Start] for å lagre dem og fullføre behandlingen.
  7. Trykk på [Start].
    Maskinen starter skanningen. Hvis du bruker maskinens skannerglassplate, følger du instruksjonene på LCD-skjermen for å fullføre skannejobben.