Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Faksvideresending til nettsky eller e-post > Slå av Faksvideresending til nettsky eller e-post

Slå av Faksvideresending til nettsky eller e-post

Slå av Faksvideresending når du ikke lenger vil at innkommende fakser automatisk skal videresendes til en nettjeneste eller en innboks som e-postvedlegg.

Du kan ikke slå av Faksvideresending hvis det fortsatt ligger mottatte fakser i maskinens minne.

1. Trykk på image eller image for å vise [Apper].
    Trykk på [Apper].
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du den og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  2. Trykk på image eller image for å vise [FaxForward til nettsky/e-post].
    Trykk på [FaxForward til nettsky/e-post].
    image
    Hvis det vises informasjon om [FaxForward til nettsky/e-post], leser du den og trykker på [OK].
  3. Trykk på [Av].
  4. Trykk på [OK].