TWAIN-driverinnstillinger (Windows)

Legg merke til at elementnavnene og tildelte verdier vil variere avhengig av maskinen.
  1. Skann
    Velg alternativet Foto eller Dokument, avhengig av typen dokument du vil skanne.
    Skann (Bildetype) Oppløsning Fargeinnstilling
    Foto Brukes til å skanne fotografier. 300 x 300 dpi 24-biters farge
    Dokument Brukes til å skanne tekstdokumenter. 300 x 300 dpi 24-biters farge
  2. Oppløsning :
    Velg en skanneoppløsning fra rullegardinlisten Oppløsning :. Høyere oppløsninger bruker mer minne og har lengre overføringstid, men gir et skarpere skannet bilde.
  3. Fargeinnstilling
    Velg fra et utvalg av skannefargedybder.
    • Svart-hvitt
      Brukes for tekst eller strektegninger.
    • Grå (feilspredning)
      Brukes til fotografier eller grafikk. (Feilspredning er en metode som brukes for å skape simulerte grå bilder uten bruk av ekte grå prikker. Svarte prikker plasseres i et bestemt mønster slik at de ser ut som om de er grå.)
    • Ekte gråskala
      Brukes til fotografier eller grafikk. Denne modusen er mer nøyaktig fordi den bruker opptil 256 gråtoner.
    • 24-biters farge
      Bruk for å lage et bilde med mest nøyaktig fargegjengivelse. Denne modusen bruker opptil 16,8 millioner farger til å skanne bildet, men den krever mest minne og har den lengste overføringstiden.
  4. Dokument størrelse
    Velg nøyaktig størrelse på dokumentet fra et utvalg av forhåndsangitte skannestørrelser.

Hvis du velger Brukerdefinert, vises dialogboksen Brukerdefinert Dokumentstørrelse og du kan spesifisere dokumentstørrelsen.

5. Automatisk beskjæring
    Skann flere dokumenter som er plassert på skanneglassplaten. Maskinen vil skanne hvert dokument og lage separate filer eller en enkel fil med flere sider.
  6. (MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Tosidig skanning
    Skanne begge sider av dokumentet. Når du bruker Automatisk tosidig-skannefunksjon, må du velge Innbinding på langside- eller Innbinding på kortside-alternativet fra Tosidig skanning-rullegardinlisten, slik at når du snur sidene, vender de den veien som du ønsker.
  7. Avanserte innstillinger
    Konfigurer avanserte innstillinger ved å klikke på Avanserte innstillinger i dialogboksen Skanneinnstillinger.
    • Korrigere dokument
      • Automatisk oppretting av skjevhet

Sett maskinen til å korrigere dokumentforskyvning automatisk etter hvert som sidene skannes fra skannerglassplaten.

• Marginnstillinger

Juster margene til dokumentet.

• Roter bildet

Roter det skannede bildet.

• Kantfyll

Fyll ut kantene på de fire sidene rundt det skannede bildet med valgt farge og område.

• Hopp over tom side

Fjern dokumentets tomme sider fra skanneresultatene.

• Bildekvalitet
      • Spredningsjustering - grått

Juster spredningen når du velger alternativet Grå (feilspredning) på rullegardinlisten Fargeinnstilling.

• Fargetonejustering

Juster fargetonen.

• Bakgrunnsbehandling
        • Fjerne gjennomslag/mønster

Forhindre at blekket skinner gjennom.

• Fjern bakgrunnsfarge

Fjern grunnfargen i dokumenter for å gjøre skannede data mer leselige.

• Colour Drop

Velg en farge du vil fjerne fra det skannede bildet.

• Fremheve kanter

Gjør tegnene originalen tydeligere.

• Reduser støy

Forbedre og fremhev kvaliteten på skannede bilder ved hjelp av dette alternativet. Alternativet Reduser støy er tilgjengelig når du velger alternativet 24-biters farge og skanneoppløsningen 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi eller 600 x 600 dpi.

• Svart/hvit-bildekvalitet
      • Svart/hvitt terskeljustering

Juster terskelen for å lage et svart/hvitt-bilde.

• Korrigere tegn

Korriger brutte eller ufullstendige tegn i originalen slik at de blir enklere å lese.

• Svart-hvit invertering

Bytt om på svart og hvitt i svart/hvitt-bildet.

• Matekontroll
      • Oppsett

Velg oppsett.

• Kontinuerlig skanning

Velg dette alternativet hvis du vil skanne flere sider. Når en side er skannet, velger du om du skal fortsette skanningen eller avslutte.