Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Skanne til SSH FTP (SFTP) > Laste opp skannet data til en SFTP-server

Laste opp skannet data til en SFTP-server

Beslektede modeller :MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
  1. Legg i dokumentet ditt.
  2. Trykk på [Skann]>[til FTP/SFTP].
  3. Serverprofilene du har konfigurert med webbasert administrasjon, vises. Velg profilen du vil ha. Hvis profilen ikke er fullstendig (for eksempel fordi påloggingskontonavnet og passordet mangler eller fordi kvalitet eller filtype ikke er spesifisert), vil du bli bedt om å angi den manglende informasjonen.
    image
    Hvis du vil forhåndsvise de skannede resultatene før de skannede dataene lagres, trykker du på image og deretter på [Forhåndsvis]. Maskinen skanner dokumentet og viser de skannede resultatene på LCD-skjermen. Hvis de skannede resultatene er greie, trykker du på [Start] for å lagre dem og fullføre behandlingen.
  4. Trykk på [Start].

Maskinen starter skanningen. Hvis du bruker skannerglassplaten, følger du instruksjonene på pekeskjermen for å fullføre skannejobben.