Hjem > Skann > Skanne med Skann-knappen på maskinen > Skann til FTP > Konfigurere en Skann til FTP-profil

Konfigurere en Skann til FTP-profil

Sett opp en Skann til FTP-profil for å skanne og laste opp skannede data direkte til en FTP-plassering.

Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11 / Microsoft Edge for Windows, Safari 13 for Mac, Google Chrome for Android (4.x eller nyere) og Google Chrome/Safari for iOS (10.x eller nyere). Sørg for at JavaScript og informasjonskapsler alltid er aktivert i alle nettlesere du bruker.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. (MFC-J6540DW/MFC-J6940DW) Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Skann>Skann til FTP/Network.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Skann>Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  6. Velg FTP-alternativet og klikk deretter på Send inn.
  7. (MFC-J6540DW/MFC-J6940DW) Klikk på Skann til FTP/Network Profile-menyen.
  8. (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Klikk på Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile-menyen.
  9. Velg profilen du vil sette opp eller endre.
    image

Bruk av følgende tegn kan forårsake en sendefeil: ?, /, \, ", :, <, >, | eller *.

Alternativ Beskrivelse
    Profilnavn

Skriv inn et navn for denne serverprofilen (opptil 15 alfanumeriske tegn). Maskinen vil vise dette navnet på displayet.

Vertsadresse

Skriv inn vertsadressen (for eksempel: ftp.eksempel.no, opptil 64 tegn) eller IP-adressen (for eksempel: 192.23.56.189).

Portnummer

Endre Portnummer-innstillingen som brukes for å få tilgang til FTP-serveren. Som standard er denne innstillingen port 21. I de fleste tilfeller behøver du ikke å endre denne innstillingen.

Brukernavn

Skriv inn brukernavnet (opptil 32 tegn) som har tillatelse til å skrive data til FTP-serveren.

Passord

Skriv inn passordet (opptil 32 tegn) som er knyttet til brukernavnet du skrev inn i Brukernavn-feltet. Skriv inn passordet igjen i Skriv inn passord på nytt-feltet.

SSL/TLS

Angi alternativet SSL/TLS for å skanne trygt via SSL/TLS-kommunikasjon. Endre innstillingen CA-sertifikat ved behov.

Lagringsmappe

Skriv inn banen (opptil 60 tegn) til mappen på FTP-serveren som du vil sende skannede data til. Ikke skriv inn en skråstrek i starten av banen (for eksempel: brother/abc).

Filnavn

Velg et filnavn fra de forhåndsdefinerte navnene eller fra de brukerdefinerte navnene. Du kan angi stilen for brukerdefinerte navn og filnavn på menyen Skann filnavn i navigasjonsmenyen.

Kvalitet

Velg en innstilling for kvalitet. Hvis du velger alternativet Brukervalg, vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

Filtype

Velg filtypen du vil bruke for de skannede dokumentene. Hvis du velger alternativet Brukervalg, vil du bli bedt om å velge en innstilling hver gang du bruker skanneprofilen.

Dokumentstr.

Velg dokumentstørrelsen fra listen. Dette er nødvendig for å sikre at den skannede filen er av riktig størrelse.

Automatisk rotering

Velg for å angi at maskinen skal korrigere dokumentforskyvning automatisk etter hvert som sidene skannes.

Hopp over tom side

Velg alternativet for å fjerne tomme sider i dokumentet fra skanneresultatene.

Hopp over tom side-sensitivitet

Velg følsomhetsnivå for registrering av tomme sider i skannede data. Jo høyere følsomhet, jo enklere er det for maskinen å registrere tomme sider.

Tosidig skanning(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Velg Langside eller Kortside for å skanne begge sidene av dokumentet, avhengig av oppsettet til originalen.

Fjern bakgrunnsfarge

Endre hvor mye bakgrunns farge som skal fjernes.

Marginnst.

Juster margene til dokumentet.

Lyshet

Velg lysstyrkenivået.

Kontrast

Velg kontrastnivået.

Passiv modus

Sett Passiv modus-alternativet til av eller på, avhengig av konfigurasjonene av FTP-serveren og nettverksbrannmuren. Standardinnstillingen er på. I de fleste tilfeller behøver du ikke å endre denne innstillingen.

10. Klikk på Send inn.