Hjem > Faks > Motta en faks > Motta en faks ved slutten av en telefonsamtale

Motta en faks ved slutten av en telefonsamtale

Hvis du snakker i telefonen som er koblet til maskinen, og den andre parten også snakker i en telefon som er koblet til hans faksmaskin, kan den andre parten på slutten av samtalen sende deg en faks før dere begge legger på.
  • Maskinens ADF må være tom.
  1. Be den andre parten om å legge papir i faksen og trykk på Start- eller Send-tasten.
  2. Trykk på image for å vise [Start faks].
  3. Når du hører CNG-toner (sakte, gjentatte pipelyder), skal du trykke på [Start faks].
  4. Trykk på [Motta] for å motta faksen.
  5. Legg på røret til det eksterne håndsettet.