Hjem > Mobile/Web Connect > Brother Web Connect > Laste opp et dokument fra en ekstern minneenhet med Brother Web Connect

Laste opp et dokument fra en ekstern minneenhet med Brother Web Connect

Dokumenter lagret på medier (slik som USB Flash-minne) som er koblet til maskinen, kan lastes opp direkte til en nettbasert tjeneste.
  • Opplastede dokumenter lagres i albumet From_BrotherDevice.

Du finner informasjon om begrensninger, slik som størrelse eller hvor mange dokumenter som kan lastes opp, på nettstedet til den aktuelle tjenesten.

Hvis du er begrenset Web Connect-bruker på grunn av funksjonen Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) (tilgjengelig på enkelte modeller), kan du ikke laste opp dokumenter lagret på medier.

VIKTIG
Du må IKKE fjerne USB Flash-minnet når meldingen vises på LCD-skjermen. Ellers kan USB Flash-minnet, eller dataene som er lagret på USB Flash-minnet, bli skadet.
image

(For Hong Kong, Taiwan og Korea)

Brother Web Connect støtter kun filnavn som er skrevet på engelsk. Filer som er navngitt på lokalt språk, kan ikke lastes opp.

1. Sett et USB Flash-minne inn i maskinen.
    LCD-skjermbildet endres automatisk.
  2. Trykk på image eller image for å vise [Nett]-alternativet og trykk deretter på det.
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  3. Trykk på image eller image for å vise tjenesten som er vert for kontoen du vil laste opp til.

Trykk på navnet på tjenesten.

4. Trykk på image eller image for å vise kontonavnet, og trykk deretter på det.
  5. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker på [OK].
  6. Trykk på image eller image for å vise [Opplasting: Media].
    Trykk på [Opplasting: Media].
  7. Følg skjerminstruksjonene for å utføre denne handlingen.