Hjem > Skann > Konfigurere skanneinnstillinger via Internett-basert styring > Angi navn på skannefilen gjennom Internett-basert styring

Angi navn på skannefilen gjennom Internett-basert styring

Tildel et filnavn til de skannede dataene gjennom Internett-basert styring.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).

Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Pålogging og klikker deretter på Pålogging.
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, og det angis ved «Pwd».
  4. Gå til navigasjonsmenyen, og klikk på Skann>Skann filnavn.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  5. Velg Stil på filnavn på rullegardinlisten.
  6. Hvis du valgte at alternativet skulle inneholde dato i Stil på filnavn-feltet, velger du Dato-formatet fra rullegardinlisten.
  7. I Tid-feltet velger du for å inkludere tidsinformasjon i filnavnet.
  8. I feltet Teller velger du Kontinuerlig eller Nullstill etter hver jobb.
    image

Når du velger Nullstill etter hver jobb, kan det oppstå duplisering av filnavn.

9. Hvis du vil opprette en brukerdefinert prefiks for filnavnet, skriver du inn et filnavn i de brukerdefinerte feltene for hver skannefunksjon.
    image

Ikke bruk følgende tegn for å unngå feil under sending: ? / \ *

10. Klikk på Send inn.