Koti > Kopiointi > Asiakirjan kopioiminen

Asiakirjan kopioiminen

1. Varmista, että olet ladannut paperikasettiin oikeankokoista paperia.
  2. Aseta asiakirja laitteeseen.
  3. Paina image [Kopioi].
    Kosketusnäytössä näkyy:
    image
  4. Muuta kopiointiasetuksia tarvittaessa.
    image

Kun asetat muuta paperia kuin A4-kokoista tavallista paperia, [Paperikoko]- ja [Paperityyppi] -asetukset on muutettava painamalla image[Valinnat].

Valinta
    Kuvaus
    image (Kopiomäärä)

Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:

• Paina kosketusnäytössä - tai +.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina OK-painiketta.
    • Anna kopiomäärä valintanäppäimistöllä.
    image (Valinnat)

Vaihda kopiointiasetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla image [Valinnat].

Kun olet muuttanut asetukset, paina OK.

ID
    Kopioi henkilökortti [2in1(ID)pysty] -asettelulla valitsemalla [ID] -valintaruutu.

Nykyisten asetusten ilmaisimet

Vaihda kopiointiasetukset vain seuraavalle kopiolle painamalla näytöllä osoitettua aluetta.

• image Asiakirjakoko
    • image Suuren./Pienen.
    • image Kasetin val. (MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)
    • image Paperikoko (MFC-J6540DW)
    image(Esikatselu)

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Esikatsele kopioitu tulos LCD-näytössä, ennen kuin laite aloittaa tulostuksen.
    image
    • Kun uudet asetukset on tehty, voit tallentaa ne painamalla [Tall. pikakuvak.].
    • (MFC-J6955DW/MFC-J6957DW) Jos haluat esikatsella kopioidun tuloksen ennen kuin laite aloittaa tulostuksen, paina image ja sitten [Yksiv. Esikatselu] tai [Väri Esikatselu]. Laite skannaa asiakirjan ja näyttää LCD-näytössä kopioidusta tuloksesta vain ensimmäisen sivun (yhden puolen). Jos kopioitu tulos on hyvä, voit tulostaa sen ja viimeistellä käsittelyn painamalla [Aloita].
  5. Paina [Yksiv. Aloita] tai [Väri Aloita].
image
Keskeytä kopiointi painamalla image.