Koti > Kopiointi > Kopiointiasetukset

Kopiointiasetukset

Voit muuttaa kopiointiasetuksia painamalla image [Valinnat].
Valinta Kuvaus

Laatu

Valitse kopioinnin erottelutarkkuus käytetylle asiakirjalle.

Asiakirjakoko

Valitse asiakirjan koko.

Kasetin val.

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Valitse paperikasetti, jossa on asiakirjalle sopivin paperityyppi ja -koko.

Paperityyppi

Valitse paperityyppi.

Jos kopioit erikoispaperille, saat parhaan mahdollisen tulostuslaadun valitsemalla paperityypin laitteen asetuksista.

Paperikoko

Valitse paperikoko.

Jos kopioit muulle kuin A4-kokoiselle paperille, Paperikoko-asetusta on muutettava.

Suuren./Pienen.

100%

-

Sovita sivulle

Säädä kopiokoko sopimaan laitteeseen asetettuun paperiin.

Suurenna

Valitse seuraavan kopion suurennussuhde.

Pienennä

Valitse seuraavan kopion pienennyssuhde.

Mukauta(25-400%)

Anna suurennus- tai pienennyssuhde.

Tummuus

Tummenna tekstiä lisäämällä tummuutta.

Vaalenna tekstiä vähentämällä tummuutta.

Taustavärin poisto

Poistaa asiakirjan taustavärin kopioista. Valkoinen korostuu. Tämä säästää jonkin verran mustetta ja voi parantaa kopioiden luettavuutta.

image

2-puolinen kopio

Kopioi paperin molemmille puolille valitsemalla tämä.

1-puolinen → 2-puolinen

1-puolinen → 2-puolinen

2-puolinen → 2-puolinen

2-puolinen → 2-puolinen

2-puolinen → 1-puolinen

(MFC-J6940DW/MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

image

Pinoa/Lajitt.

Pinoa tai lajittele useita kopioita valitsemalla tämä.

Pinoa

Pinoa

Lajittele

Lajittele

Sivun asett.

Ota Useita sivuja arkille-, 2 in 1 ID-, 1 to 2- tai julistekopioita.

4 in 1 -asetus

4 in 1 -asetus

Juliste

Juliste

Auto vinosäätö

Aseta laite oikaisemaan vinot kopiot automaattisesti.

Lisäasetukset

Kirjakopio

Korjaa tummat reunat ja vinouden kopioitaessa valotustasolta.

image

Vesileimakopio

Asettaa tekstin asiakirjaan vesileimana.

image

Esikatselu

(MFC-J6955DW/MFC-J6957DW)

Esikatsele kopioitu tulos LCD-näytössä, ennen kuin laite aloittaa tulostuksen.

Aset. uusi oletus

Tallentaa useimmin käytetyt kopiointiasetukset määrittämällä ne oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

Palauttaa muutetut kopiointiasetukset takaisin tehdasasetuksiin.

image

Voit tallentaa nykyiset asetukset painamalla [Tall. pikakuvak.].