Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperiasetukset > Paperikasetin prioriteetin muuttaminen

Paperikasetin prioriteetin muuttaminen

Vastaavat mallit:MFC‑J6940DW / MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Vaihda paperikasettien oletusprioriteetti, jota laite käyttää kussakin tilassa.
Kun [Aut. kaset. val.] on valittu kasetin valinta-asetuksissa, laite syöttää paperia paperityypille ja -koolle sopivimmasta paperikasetista kasetin prioriteettiasetuksen mukaisesti.
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Kasettiaset.].
  2. Paina [Kasettiaset.: Kopioi], [Kasettiaset.: Faksi], [Kasettiaset.: Tulosta] tai [Kasettiaset.: JPEG-tulostus(Media)] -valintaa.
  3. Paina [Ensisijainen kasetti]-painiketta.
  4. Paina haluamaasi vaihtoehtoa.
  5. Paina image.