Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Paperiasetukset > Vaihda paperin vähäisyyden ilmoitusasetus

Vaihda paperin vähäisyyden ilmoitusasetus

Vastaavat mallit:MFC‑J6955DW / MFC‑J6957DW
Jos paperin vähäisyyden ilmoituksen asetuksena on [Päällä], laite näyttää viestin, jossa kerrotaan paperikasetin olevan lähes tyhjä.

Oletusasetus on [Päällä].

Lisäksi voit nähdä kuvakkeen, joka näyttää paperin jäljellä olevan määrän kopiointitilan kasetin valinnan vaihtoehdossa.

image
  1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Yleiset aset.]>[Kasettiaset.]>[Pap. väh. -ilm.].
  2. Paina [Päällä] tai [Ei].
  3. Paina image.