Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset > Saapuvien faksien tallentaminen laitteen muistiin

Saapuvien faksien tallentaminen laitteen muistiin

Faksien tallennustoiminnon avulla voit tallentaa saapuvia fakseja laitteen muistiin. Voit hakea tallennettuja faksiviestejä muualla sijaitsevasta faksilaitteesta kaukonoutokomennoilla. Laitteesi tulostaa varmuuskopion kustakin tallennetusta faksista.
  • Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina image tai image näyttääksesi [Faksitallennus] -vaihtoehdon ja paina sitten sitä.
  3. Paina image.