Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanotto muistiin -asetukset > Saapuvien faksien lähettäminen edelleen toiseen laitteeseen

Saapuvien faksien lähettäminen edelleen toiseen laitteeseen

Faksien edelleenlähetystoiminnon avulla voit automaattisesti välittää saapuvia fakseja toiseen laitteeseen.

Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Muist.vast.ot.].
  2. Paina image tai image näyttääksesi [Faks.ed.läh.] -vaihtoehdon ja paina sitten sitä.
  3. Näppäile edelleenlähetyksen faksinumero (enintään 20 numeroa) valintapaneelissa.

Paina [OK].

image

Lähetä faksi edelleen sähköpostiosoitteeseen painamalla image, anna sähköpostiosoite ja paina sitten [OK].

4. Paina [Varm.kopio: Kyllä] tai [Varm.kopio: Ei].
    image
    • Jos valitset [Varm.kopio: Kyllä], laite tulostaa vastaanotetut faksit laitteessasi, joten saat kopion.
    • Kun faksin esikatselu on käytössä, vastaanotettujen faksien varmuuskopioita ei tulosteta.
    • Jos vastaanotat värillisen faksin, laite vain tulostaa värillisen faksin eikä lähetä sitä edelleen ohjelmoituun faksin edelleenlähetysnumeroon.
  5. Paina image.