Pikakuvakkeiden lisääminen

Voit lisätä usein käyttämäsi faksaus-, kopiointi-, skannaus-, Web Connect ja sovellusasetukset tallentamalla ne pikakuvakkeiksi. Voit ottaa asetukset käyttöön painamalla pikakuvaketta asetusten manuaalisen syöttämisen sijaan.
image

Käytettävissä olevat pikakuvakevalikot vaihtelevat mallin mukaan.

Nämä ohjeet käsittelevät kopioinnin pikakuvakkeiden lisäämistä. Faksauksen, skannauksen, Web Connect -toiminnon ja sovellusten pikakuvakkeiden lisäämisen vaiheet ovat hyvin samanlaisia.

1. Jos aloitusnäyttö tulee näkyviin, paina image [Pikakuv.].
  2. Paina jotain välilehdistä [1][3].
  3. Paina image kohdassa, jossa et ole lisännyt pikakuvaketta.
  4. Tuo [Kopioi] näyttöön painamalla image tai image.
  5. Paina [Kopioi].
  6. Paina image[Valinnat].
  7. Näytä käytettävissä olevat asetukset painamalla image tai image. Paina sitten asetusta, jota haluat muuttaa.
  8. Näytä asetuksen käytettävissä olevat vaihtoehdot painamalla image tai image, ja paina sitten haluamaasi vaihtoehtoa.
    Toista edelliset vaiheet ja tämä vaihe, kunnes olet valinnut kaikki asetukset tälle pikakuvakkeelle. Kun olet valmis, paina [OK].
  9. Paina [OK]-painiketta.
  10. Lue ja vahvista valitsemasi näyttöön tuleva asetusten luettelo ja paina sitten [OK].
  11. Anna pikavalinnalle nimi LCD-näytön avulla ja paina sitten [OK].
    image
    Kun lisäät faksin tai skannauksen pikakuvakkeisiin, sinulta kysytään, haluatko tehdä siitä pikavalintakuvakkeen. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.