Pikakuvakkeiden muuttaminen tai poistaminen

Voit muuttaa pikakuvakkeen asetuksia.

Web Connect -pikakuvaketta tai sovellusten pikakuvaketta ei voi muuttaa. Jos haluat muuttaa pikakuvakkeita, poista ne ja lisää sitten uusi pikakuvake.

1. Jos aloitusnäyttö tulee näkyviin, paina image [Pikakuv.].
  2. Näytä muokattava pikakuvake painamalla jotain välilehdistä [1][3].
  3. Pidä painettuna pikakuvaketta, jonka haluat muuttaa.
  4. Paina [Muokkaa].
    image

Poista pikakuvake painamalla [Poista]. Muokkaa pikakuvakkeen nimeä painamalla [Nim. uud.] ja noudata LCD-valikoiden ohjeita.

5. Paina image[Valinnat].
  6. Näytä käytettävissä olevat asetukset painamalla image tai image. Paina sitten asetusta, jota haluat muuttaa.
  7. Muuta valitsemasi pikakuvakkeen asetuksia. Paina [OK]-painiketta.
  8. Kun asetukset on vaihdettu, paina [OK].
  9. Vahvista painamalla [OK].
    image
    Kun vaihdat faksin tai skannauksen pikakuvakkeita, sinulta kysytään, haluatko tehdä siitä pikavalintakuvakkeen. Noudata LCD-näyttöön tulevia ohjeita.